Hørsholm Farvecenter 2017

Beboerrabat 2017

Jeg har tidligere fremsendt en rabataftale til Dem, gældende for medlemmerne i Deres boligforening. Da der er sket en del forandringer siden sidst, fremsender jeg hermed en revideret aftale, som jeg håber vil vække Deres interesse.

Jeg har fra 1-09-2016 overtaget Hørsholm farvecenter, som forhandler af mærkerne Lady og Demidekk.
Jotun er kendt for at have rigtig gode kvalitetsprodukter.

Samtidig er vi blevet forhandler af Jotuns Proff sortiment hvilket betyder at vi til større projekter kan tilbyde en lang række produkter til konkurrencerigtige priser.

Ydermere er vi blevet forhandler af GJØCO maler produkter, en god kvalitet til rimelige penge, det dækker både inde som ude maling, til træ, vægge, facader m.m.

Såfremt jeres forening benytter bestemte farvekoder, som ligger uden for standard, kan vi tilbyde at få Jotun til at komme på oplæg med alternative koder, således at helhedsindtrykket for farverne holder.

Rabatten omhandler alle varer, og er beskrevet på vedlagte aftale.

For at få rabatten bedes De sørge for kopi af vedlagte aftale, til Deres beboere.

Rabatten kan naturligvis bruges af alle beboere samt evt. tilknyttede beboere.

Aftalen vil gælde til udgangen af 2017 og kan genforhandles.

Vi vil gerne på Deres foranledning opbevare farvekoder, på i forvejen malede områder, således at vi sikrer os at jeres beboere altid får den rigtige farve! Vi tager ligeledes gerne ud og foretager rådgivning om materialevalg samt farver.

Skulle der være anledning til spørgsmål eller ændringer i Deres forenings kontaktdetaljer må de gerne meddele os dette. De skal være velkommen til at kontakte undertegnede.

Henning Holm Petersen
Hørsholm Farvecenter

Klik her for at se rabataftalen (og udskrive den)